Onze workshops

Een beetje van wijn

Lust je graag een glaasje wijn, maar heb je het idee dat je niet alles proeft wat er valt te proeven? Sta je vaak voor de schappen in de winkel en zie je door de flessen de wijn niet meer? Wil je soms ook andere wijnen proeven maar… Lees meer >

Meer van wijn

Heb je de workshop “Een beetje van wijn” gevolgd en heb je zin in meer,  dan is deze workshop “Meer van wijn” iets voor jou! In deze workshop gaan we verder waar we gebleven zijn in “Een beetje van wijn”.Lees meer >

Wijncusus niveau 1

In de 2 avonden durende cursus SDEN Wijn niveau 1 maken we kennis met de meest voorkomende druivenrassen, de bekende wijngebieden, de basissmaken & -kenmerken, serveertips maar ook verantwoord alcoholgebruik.
Lees meer >

Wijncursus niveau 2

In deze wijncursus (SDEN 2), van 5 avonden, neem ik u mee naar een wereld vol met wijn. We behandelen de wijnbouw, verschillende druivenrassen, de wijnbereiding, wijnwetgeving en etiketten.We ‘bezoeken’ de werelddelen waar mooie wijnen gemaakt worden en we gaan vooral veel proeven.
Lees meer >

Champagne workshop

We proeven tijdens deze workshop 6 Champagnes van een kleine zelfstandige Champagne- wijnboer.De Champagnes worden begeleid door een klein hapje. Kom genieten van een leuke, gezellige en vooral sprankelende avond.

Lees meer >